Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111410

Amistoso (Int.) 731111410 Información oficial sobre el partido 731111410 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Los Chicos de Esper Alineación oficial del equipo 'Los Chicos de Esper' en el partido 4 - 2 Kings Justice FC Alineación oficial del equipo 'Kings Justice FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chicos de Esper Alineación oficial del equipo 'Los Chicos de Esper' en el partido 2 - 1 Kings Justice FC Alineación oficial del equipo 'Kings Justice FC' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chicos de Esper

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Chicos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Julio George que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 12 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 13 gràcies a la jugada de Marcos Vitorica, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Víctor Gispert, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Chicos es posava per davant!
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Víctor Gispert va augmentar la diferència de Chicos a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Ángel Briones va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julio George va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Kings Justice FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Acisclo Villegas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Aki Lehtinen marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maciej Strzała va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Justice va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aki Lehtinen, però el porter rival va fer una gran aturada.