Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111378

Amistoso (RC) 731111378 Información oficial sobre el partido 731111378 en Hattrick

25.04.2024 01:30:00

Once Emancipandos Alineación oficial del equipo 'Once Emancipandos' en el partido 4 - 0 S.M.Andes Alineación oficial del equipo 'S.M.Andes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Once Emancipandos Alineación oficial del equipo 'Once Emancipandos' en el partido 2 - 0 S.M.Andes Alineación oficial del equipo 'S.M.Andes' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Once Emancipandos

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Klas Ingellius, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AHIMSA es posava per davant!
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guido Cormio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a AHIMSA.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): AHIMSA va augmentar la diferència quan Guido Cormio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Ángel Ragusa va pentinar un córner cap al segon pal que Klas Ingellius va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El AHIMSA ho intentava per la dreta per mitjà de Ángel Ragusa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Echeyde Daso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Klas Ingellius, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

S.M.Andes

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En León Furque va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de S.M.Andes, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Csongor Varga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de S.M.Andes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vittorio Arci va sortir desviat a la dreta de la porteria.