Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111265

Amistoso (Int.) 731111265 Información oficial sobre el partido 731111265 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Pizz'a Ottu Thugs Alineación oficial del equipo 'Pizz'a Ottu Thugs' en el partido 1 - 3 NuSe Alineación oficial del equipo 'NuSe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pizz'a Ottu Thugs Alineación oficial del equipo 'Pizz'a Ottu Thugs' en el partido 2 - 1 NuSe Alineación oficial del equipo 'NuSe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pizz'a Ottu Thugs

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matteo De Cecco va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Valentino Tondolo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pizzaottu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gionata Alegi de Pizzaottu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gionata Alegi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

NuSe

Goles Goles

  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Emilio Manobianco no va poder aturar Sebastian Karell de NuSe, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 55 el 0 - 1.
  • 125 Minuto 59 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Jaakko Mikkonen a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Jaakko Mikkonen va marcar al minut 63 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de NuSe, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Aulis Jaskanen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sebastian Karell va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomi Pasi de NuSe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.