Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731110840

Amistoso (Int.) 731110840 Información oficial sobre el partido 731110840 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 2 - 4 SV de Germanen Alineación oficial del equipo 'SV de Germanen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 1 - 1 SV de Germanen Alineación oficial del equipo 'SV de Germanen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Sombras

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Corria el minut 1 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mikel Pujol, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 82 minuts de joc, Andolin Lezama, corrent com un esperitat, superà primer Mark-Jan van Doesburg per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Marc Senent es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikel Pujol de WHO es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casiano Biduído de WHO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SV de Germanen

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Boris Venneker va pentinar un córner cap al segon pal que Joris Laan va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Merijn Vlot de Germanen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Matthew Halbertsma, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Germanen va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Emerson van Huijksloot, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Emerson van Huijksloot després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Flawian Hudziak va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris Venneker.