Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731110688

Amistoso (Int.) 731110688 Información oficial sobre el partido 731110688 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

monty python F. C. Alineación oficial del equipo 'monty python F. C.' en el partido 4 - 4 Minsk United II Alineación oficial del equipo 'Minsk United II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
monty python F. C. Alineación oficial del equipo 'monty python F. C.' en el partido 8 - 3 Minsk United II Alineación oficial del equipo 'Minsk United II' en el partido
Es un cenizo 7.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monty python F. C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Python aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Silvano Fankhauser va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Python equilibrava la balança al minut 37. En Silvano Fankhauser, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Gonzalo Cos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Python s'esgargamellaven dempeus per esperonar Bran Abelleira que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Arcos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Python va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ernest Curcó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Minsk United II

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ales' Sitnikau va llençar el penal ras arran de pal.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Viktar Ermaniuk va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador de United Jaukhim Ravitski va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 51 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a United prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Joel Östman.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Viktar Ermaniuk va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joan Cabarrocas va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Anatol' Duk va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Anatol' Duk quasi marca en una jugada assajada de córner que Ryhor Kohan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ryhor Kohan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sidar Negadovich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anatol' Duk de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.