Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731110061

Amistoso (Int., RC) 731110061 Información oficial sobre el partido 731110061 en Hattrick

23.04.2024 20:25:00

FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 4 - 1 THE HAMMERS CRUE Alineación oficial del equipo 'THE HAMMERS CRUE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 7 - 0 THE HAMMERS CRUE Alineación oficial del equipo 'THE HAMMERS CRUE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puukkojunkkarit

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miska Hautala ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Junkkarit es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juho Rajasalo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Miika Lipponen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Junkkarit va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miska Hautala, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Hjalti Guðnason va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lasse Kantonen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Miika Lipponen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Tuukka Jylhä una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Garth Madison va mantenir l'equip visitant dins del partit.

THE HAMMERS CRUE

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, HAMMERS va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Flynn Jamaer va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Nicola Matteini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HAMMERS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.