Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109971

Amistoso (Int.) 731109971 Información oficial sobre el partido 731109971 en Hattrick

24.04.2024 08:15:00

Coppa Alineación oficial del equipo 'Coppa' en el partido 2 - 1 datukelona Alineación oficial del equipo 'datukelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Coppa Alineación oficial del equipo 'Coppa' en el partido 6 - 0 datukelona Alineación oficial del equipo 'datukelona' en el partido
Es un cenizo 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coppa

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enrique Navas de Coppa aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Coppa va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leonel Brummer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Leonel Brummer va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 40. 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Leonel Brummer gairebé va marcar per a Coppa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kaarel Tahvel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Coppa ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Lozano Hernando, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coppa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kaarel Tahvel va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mieczysław Nawrocki de Coppa es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

datukelona

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vasil Avakyan va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Budu Gogolaishvili aquest no va estar a l'altura.