Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109285

Amistoso (Int., RC) 731109285 Información oficial sobre el partido 731109285 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Ragimon CF Alineación oficial del equipo 'Ragimon CF' en el partido 3 - 4 Fahrstuhl 06 Alineación oficial del equipo 'Fahrstuhl 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ragimon CF Alineación oficial del equipo 'Ragimon CF' en el partido 2 - 0 Fahrstuhl 06 Alineación oficial del equipo 'Fahrstuhl 06' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragimon CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gerardo Melida! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ragimon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan José Manuel Del Águila va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Ragimon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Can Gürman, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kuba Błaszczyński va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Frank Baldwin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kuba Błaszczyński va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oriol Piquer.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Malo García de Ragimon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerardo Melida de Ragimon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ragimon, Kuba Błaszczyński, col·locà la pilota just a les mans d'en Frank Baldwin. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Ragimon José Manuel Del Águila no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Frank Baldwin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Manuel Sandí anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Ragimon.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Ragimon, Manuel Alcubilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Oriol Piquer de Ragimon va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Fahrstuhl 06

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marian Wereda va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Eddie Barth-Davis va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 96 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fahrstuhl van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marian Pospai va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fahrstuhl Marian Pospai, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manuel Alcubilla. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Uli Dobias va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Frank Baldwin de Fahrstuhl, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Alcubilla en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Steffen Bemmerl anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Fahrstuhl.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fahrstuhl, Marian Wereda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.