Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108870

Amistoso (Int.) 731108870 Información oficial sobre el partido 731108870 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

luttieboys Alineación oficial del equipo 'luttieboys' en el partido 1 - 2 JK Viiking Alineación oficial del equipo 'JK Viiking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
luttieboys Alineación oficial del equipo 'luttieboys' en el partido 4 - 3 JK Viiking Alineación oficial del equipo 'JK Viiking' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luttieboys

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El luttieboys no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dominick Vandeven es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Irven Tordoya va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Oleg Zayats va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Irven Tordoya va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

JK Viiking

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Rudolf Kivi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Emirhan Tülek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Viiking i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vasilis Filippucci va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Dominick Vandeven per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Shakib Al-muhza de Viiking va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolf Kivi.