Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108611

Amistoso (Int.) 731108611 Información oficial sobre el partido 731108611 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

1.FC Caballo Alineación oficial del equipo '1.FC Caballo' en el partido 2 - 4 Langostino asesino Alineación oficial del equipo 'Langostino asesino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1.FC Caballo Alineación oficial del equipo '1.FC Caballo' en el partido 2 - 0 Langostino asesino Alineación oficial del equipo 'Langostino asesino' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Caballo

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 39 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Bartoloměj Karola, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Caballo a l'empat.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Caballo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zdeněk Šimara que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Martin Tvrdek arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Caballo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bartoloměj Karola ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonín Himl va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Marc Cocote va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Caballo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Antonín Himl quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Antonín Himl de Caballo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlastimil Hrůša de Caballo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Langostino asesino

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Cédric Thuillier va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Langostino.
  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 12 minuts quan Lasse Mörnbratt va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Cédric Thuillier, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Gogor Ertzilbengoa va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Vsevolod Sopko va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Langostino, al minut 83. El marcador va canviar a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Langostino sortien al contraatac. La falta llançada per Roger Gullkvist va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Zalvide de Langostino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lasse Mörnbratt de Langostino es va guanyar la targeta groga merescudament.