Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108561

Amistoso (Int.) 731108561 Información oficial sobre el partido 731108561 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido 3 - 6 UGears Wien Alineación oficial del equipo 'UGears Wien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido 2 - 5 UGears Wien Alineación oficial del equipo 'UGears Wien' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixugos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eugèni Corbí, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Teixugos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el Teixugos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Edward Sundstrøm, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Teixugos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Zelai Itsasogoiena en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Teixugos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Magí Candela va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Magí Candela de Teixugos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

UGears Wien

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Luis Miguel Bobadilla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 32.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip UGears va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kevin Donaubauer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kevin Donaubauer va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, una falta xutada per Luis Miguel Bobadilla va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a UGears. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): El contraatac de UGears va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Luis Miguel Bobadilla va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 5!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Guillermo Giménez, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Maximilian Bednar sol davant la porteria al minut 14, però la seva rematada va ser molt fluixa.