Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108454

Amistoso (Int., RC) 731108454 Información oficial sobre el partido 731108454 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

miti divini Alineación oficial del equipo 'miti divini' en el partido 1 - 8 CVJM Oberwiehl Alineación oficial del equipo 'CVJM Oberwiehl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
miti divini Alineación oficial del equipo 'miti divini' en el partido 0 - 4 CVJM Oberwiehl Alineación oficial del equipo 'CVJM Oberwiehl' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

miti divini

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): divini no perdien la fe, i al minut 82 del partit, Ettore Macello va marcar el 1 - 7 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Liberto Orense i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a divini, però el xut de Christian Malpica va sortir bastant desviat.

CVJM Oberwiehl

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 16, en Kevin Geigenberger del Oberwiehl va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ludger Weibelfeld que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 18 de partit va donar a Oberwiehl l'avantatge per 0 - 2. Gunnar Bodenhausen en va ser l'anotador.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, Erich Honig, corrent com un esperitat, superà primer Walter Desiato per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Oberwiehl. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Vefa Sevengül xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Oberwiehl va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Erich Honig, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Erich Honig des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Ludger Weibelfeld va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a Oberwiehl gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Oberwiehl va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 8, quan Ludger Weibelfeld va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vefa Sevengül. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Toralf Fässler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Lazzaro Fata va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ludger Weibelfeld, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludger Weibelfeld.