Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108410

Amistoso (Int.) 731108410 Información oficial sobre el partido 731108410 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

rourouteam Alineación oficial del equipo 'rourouteam' en el partido 1 - 1 ASTERAS TRIPOLHS FC Alineación oficial del equipo 'ASTERAS TRIPOLHS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rourouteam Alineación oficial del equipo 'rourouteam' en el partido 1 - 0 ASTERAS TRIPOLHS FC Alineación oficial del equipo 'ASTERAS TRIPOLHS FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rourouteam

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joseph Tié Bi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 76.

ASTERAS TRIPOLHS FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Yiannis Tsatsoulis de TRIPOLHS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rourouteam. La jugada d'estratègia del TRIPOLHS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Michail Topouzis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): TRIPOLHS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Pavlos Kaklamanis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yiorgos Yiannakoulis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prokopios Chaidas de TRIPOLHS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michail Topouzis de TRIPOLHS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.