Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108404

Amistoso (Int., RC) 731108404 Información oficial sobre el partido 731108404 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

F.C.C. Pieverly Hills Alineación oficial del equipo 'F.C.C. Pieverly Hills' en el partido 0 - 2 Elche1 Alineación oficial del equipo 'Elche1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.C. Pieverly Hills Alineación oficial del equipo 'F.C.C. Pieverly Hills' en el partido 3 - 1 Elche1 Alineación oficial del equipo 'Elche1' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.C. Pieverly Hills

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Eugenio Panariti quasi dona a Pieverly l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Eugenio Panariti es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): En David Alzogaray va fer una magnífica aturada al minut 47, tot i el bon llançament de falta de Eugenio Panariti.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lucio Boscherini de Pieverly va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gianni Petta.

Elche1

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Roberto Aresti va posar els visitants Elche1 per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Eliodoro Cereo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tamás Zsinka va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Eliodoro Cereo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elche1 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Peio Galbarra va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Russell Gore-Grimes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Angelo Vázquez Ochoa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Garth Stanwick de Elche1 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.