Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107942

Amistoso (Int.) 731107942 Información oficial sobre el partido 731107942 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Barkelona Alineación oficial del equipo 'FC Barkelona' en el partido 1 - 9 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Barkelona Alineación oficial del equipo 'FC Barkelona' en el partido 0 - 5 CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barkelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Erik Sečka entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Barkelona, un peu providencial d'en Norbert Prudič va situar el 1-9 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michael Hikl va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Luis Prieto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barkelona va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Norbert Prudič, però el porter rival va fer una gran aturada.

CNP Córdoba

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mazinho Ares de Córdoba es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Julio González Blanco va aprofitar un error defensiu al minut 7, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Córdoba.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Pablo Arbos Marin va augmentar l'avantatge de Córdoba a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rodrigo Baranda arribés a peus de Gilberto Cereto, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Córdoba el 0 - 4.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Julio González Blanco de Córdoba l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 34 de partit.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Gilberto Cereto de Córdoba va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Mazinho Ares des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Córdoba va aconseguir el 0 - 8 gràcies a una jugada assajada de córner en què Julio González Blanco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mazinho Ares que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Córdoba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Conrad Vilanova, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): José Hormaza va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Casamada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Pablo Arbos Marin de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Conrad Vilanova de Córdoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.