Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107806

Amistoso (RC) 731107806 Información oficial sobre el partido 731107806 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido 6 - 4 opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido 2 - 2 opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido
Tiene mucha potra 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,0 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Genfis

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Nikolay Delev de Genfis va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Marcus Roslund, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Domenik Schröder, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): Passats 111 minuts, Edmundo Chacón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Genfis es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El Genfis ho intentava per la dreta per mitjà de Răzvan Puşcaş, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Genfis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Domenik Schröder, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Genfis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Seniko Eitzagaetxebarria ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Bello de Genfis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Pablo Verdes de Genfis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bastián Toubes en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Genfis Edmundo Chacón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bastián Toubes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Daniel Bello de Genfis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Răzvan Puşcaş de Genfis va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Lucian Becan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

opusy f.c

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Alfredo Lione va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 160 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 del partit, Çetin Işınsu va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 162 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Joan Campins per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): opusy va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlos Vasa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): opusy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 114, quan Alejandro Tobarra va quedar-se sol davant el porter Arixo Kale, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Çetin Işınsu, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Arixo Kale va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de opusy i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de opusy, David Mura, col·locà la pilota just a les mans d'en Arixo Kale. El marcador: 5 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manolo Echavarría va xutar fora per a opusy, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pablo Pulido anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a opusy.