Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107414

Amistoso (Int., RC) 731107414 Información oficial sobre el partido 731107414 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Fajmanka Alineación oficial del equipo 'FC Fajmanka' en el partido 5 - 0 Latvian Truckers Alineación oficial del equipo 'Latvian Truckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Fajmanka Alineación oficial del equipo 'FC Fajmanka' en el partido 6 - 0 Latvian Truckers Alineación oficial del equipo 'Latvian Truckers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fajmanka

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cedric Michael Schüermann de Fajmanka aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Haraldur Runólfsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Fajmanka va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso Rapallo va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manuel Vercesi va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jean Harter es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jan Kmeťo va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Alan Collins va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alan Collins al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stephen Ramondt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 60 (Ocasión de penalti): En Manuel Vercesi va llançar un penal al minut 60. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Cedric Michael Schüermann gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alan Collins va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Oskars Dūkurs de Fajmanka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Latvian Truckers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jason Redmond va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paulie Mac Cionaoith va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.