Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106689

Amistoso (Int.) 731106689 Información oficial sobre el partido 731106689 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Alembao Alineación oficial del equipo 'Alembao' en el partido 6 - 0 Walcott F.C. Alineación oficial del equipo 'Walcott F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alembao Alineación oficial del equipo 'Alembao' en el partido 4 - 0 Walcott F.C. Alineación oficial del equipo 'Walcott F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alembao

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier Villasinda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 en Javier Villasinda va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alembao pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bencomo Colón va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Alembao va augmentar la diferència quan Javier Villasinda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 139 Minuto 51 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Just Torroella van servir per superar a l'últim defensor, en Roger Crovo. Tot va acabar amb el 5 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Alembao cantant "Just Torroella selecció!"
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Manuel Sanz La Losa va marcar al minut 57 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Hitzeder Leotz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Joaquín Portillo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Víctor Millán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Tyberiusz Jonda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Javier Villasinda va sorprendre Tyberiusz Jonda amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bencomo Colón de Alembao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Walcott F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Josué Frayssinet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Pablo Tordoya de WAC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.