Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106383

Amistoso (Int., RC) 731106383 Información oficial sobre el partido 731106383 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido 1 - 5 Górnik Iwonicz Alineación oficial del equipo 'Górnik Iwonicz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido 2 - 4 Górnik Iwonicz Alineación oficial del equipo 'Górnik Iwonicz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pollin F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Nikola Yanakiev de Pollin va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Pollin va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Kamil Krynicki no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Sébastien Duhaut no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Butjosa de Pollin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Górnik Iwonicz

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Julio Bohórquez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Iwonicz va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Julio Bohórquez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gosbert Kasella que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gosbert Kasella va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Iwonicz va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jerzy Zawartka, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jerzy Zawartka de Iwonicz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 59 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Claus Hummrich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Iwonicz va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jerzy Zawartka. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Marcin Matkowski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ingemann Grøn, però la pilota va topar amb el travesser.