Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106304

Amistoso (Int.) 731106304 Información oficial sobre el partido 731106304 en Hattrick

24.04.2024 03:30:00

La nuova ora di mezzo Alineación oficial del equipo 'La nuova ora di mezzo' en el partido 3 - 3 Amman Tehran Alineación oficial del equipo 'Amman Tehran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La nuova ora di mezzo Alineación oficial del equipo 'La nuova ora di mezzo' en el partido 2 - 0 Amman Tehran Alineación oficial del equipo 'Amman Tehran' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La nuova ora di mezzo

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Fenyang Nkobolo va donar a nuova un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ludvig Oja, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): nuova va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 77 Manyl Bendjaballah va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ian Belasco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Fenyang Nkobolo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Fernando Sáenz Malo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sixto Romarate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ludvig Oja va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ludvig Oja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manyl Bendjaballah de nuova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Amman Tehran

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Amteh eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Carlos Oreiro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Oreiro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Amteh i marcant el 2 - 2.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Amteh eren letals, i Aaron Eixarch va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Amteh van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manolo Valverde va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Carlos Oreiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.