Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106242

Amistoso (Int., RC) 731106242 Información oficial sobre el partido 731106242 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Rolling Stoners FC Alineación oficial del equipo 'Rolling Stoners FC' en el partido 0 - 3 fc todessa Alineación oficial del equipo 'fc todessa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rolling Stoners FC Alineación oficial del equipo 'Rolling Stoners FC' en el partido 0 - 2 fc todessa Alineación oficial del equipo 'fc todessa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rolling Stoners FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leonardo Angeloni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Rolling va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Giannino Tagini la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Angeloni de Rolling va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giannino Tagini de Rolling es va guanyar la targeta groga merescudament.

fc todessa

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonín Petr quedar desmarcat i marcar per a todessa al minut 38. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ognjen Radivojević de todessa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 41 de partit.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a todessa l'avantatge per 0 - 3. Ognjen Radivojević en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Andrikos Samantakis va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Brice Konté va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrikos Samantakis després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Umberto Mergotti va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Ognjen Radivojević quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Umberto Mergotti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Mickaël Vidal es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 73, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Ognjen Radivojević de todessa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kurt Filser de todessa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.