Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106163

Amistoso (Int., RC) 731106163 Información oficial sobre el partido 731106163 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Potenza RB Alineación oficial del equipo 'Potenza RB' en el partido 2 - 0 Unity13 Alineación oficial del equipo 'Unity13' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Potenza RB Alineación oficial del equipo 'Potenza RB' en el partido 2 - 0 Unity13 Alineación oficial del equipo 'Unity13' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potenza RB

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ferenc Imre de Potenza va fer un bon esprint per escapar-se de Ivan Spasov i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Potenza va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dimitar Stoyanov des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ludovico Gribaudi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Potenza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dimitar Stoyanov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stoyan Nikolov.
  • 234 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Dimitar Stoyanov va sortir molt desviat al minut 41.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ferenc Imre va rebre molts aplaudiments. Al minut 74 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Àlex Agasa va rematar alt.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Stoyan Nikolov va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferenc Imre.

Unity13

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Walery Gierdalski gairebé marca per a Unity13 al minut 5 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Jean-Noël Nowak, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jean-Noël Nowak va fer al minut 79 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Roberth Morales, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Vladimir Shapkarov de Unity13 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.