Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106131

Amistoso (Int., RC) 731106131 Información oficial sobre el partido 731106131 en Hattrick

24.04.2024 23:00:00

Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido 2 - 1 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido 0 - 1 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defiant Sons of Mars

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Corria el minut 48 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dwight Melton, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Harry Blakely va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Defiant i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Humphrey 'Bogart' Bloomfield va marxar de Caio Luís Vinhas en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Defiant van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Defiant va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Lorne Louittit va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Humphrey 'Bogart' Bloomfield, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Defiant, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lorne Louittit va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Isótopos de Coslada

Goles Goles

  • 187 Minuto 49 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Isótopos volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 49 van aconseguir marcar quan en Gonzalo Conill va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Isótopos tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Guillermo Landacaranda ho va intentar al minut 16 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): El Isótopos se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 23, en Tomás Bara va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.