Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105824

Amistoso (Int., RC) 731105824 Información oficial sobre el partido 731105824 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

Linden FC Alineación oficial del equipo 'Linden FC' en el partido 3 - 1 Real Renétje Alineación oficial del equipo 'Real Renétje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Linden FC Alineación oficial del equipo 'Linden FC' en el partido 2 - 0 Real Renétje Alineación oficial del equipo 'Real Renétje' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linden FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors del Linden amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 53, deixant Oti Unenga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 67 (Gol de falta): Jai Desai va donar a Linden un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Oti Unenga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Linden, Iain Williams, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Linden van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stan Callow, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Tristram Armitage una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Peter Eijsink va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Arka Singh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Peter Eijsink va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Peter Eijsink al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Shakoor Nosherwan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Real Renétje

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Renétje va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roelf Taihuttu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Quintus Nellen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Renétje va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Quintus Nellen, però el porter rival va fer una gran aturada.