Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105806

Amistoso (Int.) 731105806 Información oficial sobre el partido 731105806 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

NHN Metal Heads Alineación oficial del equipo 'NHN Metal Heads' en el partido 6 - 0 RedBlacks Reus Deportiu Alineación oficial del equipo 'RedBlacks Reus Deportiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NHN Metal Heads Alineación oficial del equipo 'NHN Metal Heads' en el partido 4 - 0 RedBlacks Reus Deportiu Alineación oficial del equipo 'RedBlacks Reus Deportiu' en el partido
Tiene suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NHN Metal Heads

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 en Bastian Brans va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Orlaf Sayese podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Orlaf Sayese, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Metal.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Metal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Walbert De Mey, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Metal pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bruno Gabriel Valença va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bruno Gabriel Valença va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En José Alberto Sopó conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 6-0

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Daniel Hawkins una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Benjamín Medina Martín va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ryan Beard s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Alberto Sopó de Metal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RedBlacks Reus Deportiu

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RedBlacks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomeu Nacher, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Falces de RedBlacks es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.