Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105802

Amistoso (Int., RC) 731105802 Información oficial sobre el partido 731105802 en Hattrick

23.04.2024 20:30:00

Pearl-Jam Alineación oficial del equipo 'Pearl-Jam' en el partido 1 - 5 Rivas United C.F Alineación oficial del equipo 'Rivas United C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pearl-Jam Alineación oficial del equipo 'Pearl-Jam' en el partido 0 - 4 Rivas United C.F Alineación oficial del equipo 'Rivas United C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pearl-Jam

Goles Goles

  • 100 Minuto 50 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Pierpaolo Calzoni va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Rivas United C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juha Sadinmaa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Honoriu Tolbaru va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Batista Díaz de la Serna des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Ede Ueberau va marcar el 1 - 4 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Yumas Zammouri de R.United va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Juha Sadinmaa al minut 42.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de R.United van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Laurent Randrianasolo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Raúl Mancha Zuazo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Itzik Ashash va estar atent i va desviar la pilota a córner.