Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105604

Amistoso (Int., RC) 731105604 Información oficial sobre el partido 731105604 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Real Oviedo - Vetusta Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo - Vetusta' en el partido 4 - 2 Catenaccio e Sambuca Alineación oficial del equipo 'Catenaccio e Sambuca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Oviedo - Vetusta Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo - Vetusta' en el partido 4 - 0 Catenaccio e Sambuca Alineación oficial del equipo 'Catenaccio e Sambuca' en el partido
Tiene un resultado normal 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo - Vetusta

Goles Goles

  • 110 Minuto 13 (Gol de falta): Vetusta equilibrava els comptes al minut 13 quan en Bártolo Matos va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Una falta al minut 53 va provocar un lliure directe. Bártolo Matos el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Vetusta Ayoze Montes Sanz va anotar el 3 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vetusta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ayoze Montes Sanz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Ayoze Montes Sanz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 3, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 el Vetusta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ayoze Montes Sanz no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vetusta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Joan Alcoverro de Vetusta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catenaccio e Sambuca

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Catenaccio va ser finalitzada des de l'esquerra per Gianvito Catterina al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antonio Cauzzi va anar directament als peus de Santino De Rocco que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.