Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105591

Amistoso (Int., RC) 731105591 Información oficial sobre el partido 731105591 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

De tolv apornas armé Alineación oficial del equipo 'De tolv apornas armé' en el partido 3 - 0 Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
De tolv apornas armé Alineación oficial del equipo 'De tolv apornas armé' en el partido 4 - 0 Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De tolv apornas armé

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Theodor Möller va donar a apornas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): apornas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcin Wejner va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de apornas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stephan Gangerberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Johannes Tellgård! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Stephan Gangerberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): apornas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stephan Gangerberg en un 1 contra 1 amb el porter Plutarco Martínez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): apornas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stephan Gangerberg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Plutarco Martínez.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stephan Gangerberg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Patrik Karlsson va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Antonio Cao, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Stephan Gangerberg de apornas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Bilbilis