Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105094

Amistoso (Int., RC) 731105094 Información oficial sobre el partido 731105094 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 7 - 6 Los Reyes del Tolima Alineación oficial del equipo 'Los Reyes del Tolima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 0 - 1 Los Reyes del Tolima Alineación oficial del equipo 'Los Reyes del Tolima' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeToso y TePandemio

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Álvaro Churruca la va convertir en gol amb un remat de cap en Alar Rozpide tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Tepandemio va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Alar Rozpide.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tepandemio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Alvargonzález, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 108 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alar Rozpide de Tepandemio es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tepandemio Aitame Manzanera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stefán Kristjánsson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Tepandemio, Víctor Siruela, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Diego Alvargonzález va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Tepandemio a la tanda de penals: 5 - 4!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Álvaro Churruca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Tepandemio.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Tepandemio Santiago Santizo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stefán Kristjánsson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.

Los Reyes del Tolima

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Manuel Hernández es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Amado Carmona rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kurt Cuschieri, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amado Carmona després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Siruela va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Amado Carmona va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 99 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tolima va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 99, però en Mubashar Azam va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Reece Cochrane de Tolima va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Kurt Cuschieri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jermaine Kendale va clavar el 4 - 4 per a Tolima amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Víctor Manuel Hernández de Tolima, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Siruela en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Tolima, Apichat Taiyapirom, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tolima, Reece Cochrane, col·locà la pilota just a les mans d'en Víctor Siruela. El marcador: 7 - 6.