Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104958

Amistoso 731104958 Información oficial sobre el partido 731104958 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Räffelbjörk FC Alineación oficial del equipo 'Räffelbjörk FC' en el partido 2 - 0 real tinerfeño Alineación oficial del equipo 'real tinerfeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Räffelbjörk FC Alineación oficial del equipo 'Räffelbjörk FC' en el partido 2 - 0 real tinerfeño Alineación oficial del equipo 'real tinerfeño' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Räffelbjörk FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Räffelbjörk va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 76 Andriamihaja Tongasoa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Basílio Jorge Encarnação va incrementar l'avantatge de Räffelbjörk amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Räffelbjörk va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ryker Bryant va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Marful.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Räffelbjörk va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leif Udesen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nacim Kelifaoui va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, José Rafael Bartlet de Räffelbjörk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

real tinerfeño

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Edgar Ann va estar a punt de posar per davant a tinerfeño amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hein Weersing va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Vasiliy Chetverikov va poder marcar per a tinerfeño en un servei de cantonada picat per en César Cañas quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Pierre Navé de tinerfeño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.