Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104932

Amistoso (Int.) 731104932 Información oficial sobre el partido 731104932 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

1. FC Seefeld Alineación oficial del equipo '1. FC Seefeld' en el partido 3 - 0 FC Saburtalo GM Alineación oficial del equipo 'FC Saburtalo GM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC Seefeld Alineación oficial del equipo '1. FC Seefeld' en el partido 2 - 0 FC Saburtalo GM Alineación oficial del equipo 'FC Saburtalo GM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Seefeld

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Othello Misseeuw de Seefeld, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Urs Noth, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Seefeld.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Als 52 minuts, Andreas Stuhldreher va ampliar l'avantatge de Seefeld amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Tempini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Seefeld va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julius Brockmann va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Astvatsatur Haroutyunyants.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Julius Brockmann de Seefeld va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Justus Strikler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Ilyas Just de Seefeld va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Justus Strikler va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

FC Saburtalo GM

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Konstantine Phkhikleishvili va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Tevdore Alghozanidze va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Adriano Weyrich.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Otar Jokelidze, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.