Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104899

Amistoso (Int., RC) 731104899 Información oficial sobre el partido 731104899 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Dunwich United Alineación oficial del equipo 'Dunwich United' en el partido 2 - 1 BAZAR Bacau Alineación oficial del equipo 'BAZAR Bacau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dunwich United Alineación oficial del equipo 'Dunwich United' en el partido 1 - 3 BAZAR Bacau Alineación oficial del equipo 'BAZAR Bacau' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dunwich United

Goles Goles

  • 111 Minuto 105 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Angelo Veronesi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dunwich empatava el partit, 1 a 1, al minut 105.
  • 121 Minuto 107 (Gol por el centro): Dunwich va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 107 Diego Istueta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Silvino Campos quasi dona a Dunwich l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): En Gwenaël Balin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

BAZAR Bacau

Goles Goles

  • 135 Minuto 102 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Tobi Klinggräff va demostrar la seva experiència quan al minut 102 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Saddam Feisal va estar a punt de posar per davant a BACAU amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Moll va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Nguyễn Lương Quyền de BACAU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Vilijus Plytaitis va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Alejandro Moll, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nguyễn Lương Quyền no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.