Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104737

Amistoso (Int.) 731104737 Información oficial sobre el partido 731104737 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

LlorenteTeam Alineación oficial del equipo 'LlorenteTeam' en el partido 1 - 2 Felrúglak LSL 19 Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL 19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LlorenteTeam Alineación oficial del equipo 'LlorenteTeam' en el partido 5 - 1 Felrúglak LSL 19 Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL 19' en el partido
Es un cenizo 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlorenteTeam

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de LlorenteTeam per la dreta va donar com a resultat un gol de Klaus-Erik Bradvica al minut 70 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LlorenteTeam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guillem Llavall, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Abdourazak Appahou gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ádám Karácsony va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Malik Boulâich de LlorenteTeam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.

Felrúglak LSL 19

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Felrúglak eren letals, i Timmo Kehusmaa va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rikárdó Stir de Felrúglak va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Rikárdó Stir va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicholas Pachoute va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Traian Porojnicu després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nicholas Pachoute va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michal Švrlanský de Felrúglak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Csongor Fábián de Felrúglak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Csongor Fábián va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Musa Raji de Felrúglak es va guanyar la targeta groga merescudament.