Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104664

Amistoso (Int., RC) 731104664 Información oficial sobre el partido 731104664 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido 5 - 0 AC - DC Futbol Club Alineación oficial del equipo 'AC - DC Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido 6 - 0 AC - DC Futbol Club Alineación oficial del equipo 'AC - DC Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Choped o mochadela

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Batista Ganbe, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del mochadela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de mochadela pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manel Tur va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de mochadela a 3 - 0. Manel Tur va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 117 Minuto 70 (Gol evento especial cansancio): Luis Enrique Cutiva estava destrossat a aquestes alçades de partit. Walter Chacón se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 4 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, mochadela va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Noel Decap, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Galperin al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Hurtado Amezaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Erik Metterhausen per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Galperin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

AC - DC Futbol Club