Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104469

Amistoso (Int., RC) 731104469 Información oficial sobre el partido 731104469 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Dreammteamm Alineación oficial del equipo 'Dreammteamm' en el partido 4 - 0 Olisipo Sport Club Alineación oficial del equipo 'Olisipo Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dreammteamm Alineación oficial del equipo 'Dreammteamm' en el partido 2 - 0 Olisipo Sport Club Alineación oficial del equipo 'Olisipo Sport Club' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreammteamm

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dreammteamm. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luciano Runyan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rubèn Cardelús era molt més ràpid que el defensa Jacob Souffrant. Al minut 31, el jugador de Dreammteamm va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): El gol de falta de Jaron Dinkins sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 32 i ampliar l'avantatge de Dreammteamm a 3 - 0.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rubèn Cardelús de Dreammteamm va fer un bon esprint per escapar-se de Jacob Souffrant i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Rubèn Cardelús de Dreammteamm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hendrik Mammerler de Dreammteamm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olisipo Sport Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del OlisipoSC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Lebrún, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de OlisipoSC, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Arnaldo Guedes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Arnaldo Guedes de OlisipoSC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.