Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104217

Amistoso (Int.) 731104217 Información oficial sobre el partido 731104217 en Hattrick

24.04.2024 19:20:00

Manchester United Legends Alineación oficial del equipo 'Manchester United Legends' en el partido 5 - 2 Baš Čelik Alineación oficial del equipo 'Baš Čelik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manchester United Legends Alineación oficial del equipo 'Manchester United Legends' en el partido 3 - 0 Baš Čelik Alineación oficial del equipo 'Baš Čelik' en el partido
Tiene suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester United Legends

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Pransiškus Žąsytis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Manchester es posava per davant!
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Manchester. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Stefan Schwarzemberg xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stefan Schwarzemberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Manchester.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pransiškus Žąsytis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eugenijus Judikauskas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pransiškus Žąsytis va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 37 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Vladimir Dabney gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guglielmo Ferrigno va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guglielmo Ferrigno al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Laimonas Šarpneckis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Sergey Stepanenko de Manchester gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Irvis Čebatavičius de Manchester va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Baš Čelik

Goles Goles

  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bro va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlos Merino, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 1.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Johann Peter Wannack va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 2 per a Bro.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bro va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leoncio Pergolini, però el porter rival va fer una gran aturada.