Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104027

Amistoso (Int.) 731104027 Información oficial sobre el partido 731104027 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 1 - 0 Cara sucias Fc Alineación oficial del equipo 'Cara sucias Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 0 - 2 Cara sucias Fc Alineación oficial del equipo 'Cara sucias Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gol del Lugo

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafaël Matsier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lugo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexander Jauretxe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Yiorgos Tzitzikas, als 67 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Lugo van sortir al contraatac al minut 76, però Radu Arseni va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Cara sucias Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Marek Vápeník per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 10, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Alfredo Clemente va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ignacio Navarrete va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): sucias va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Flavio Celis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Ivan Arangelov? Un error clamorós seu va donar a Habib Bhatt una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Mahesh Magrati va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Ignacio Navarrete quasi aconsegueix empatar per sucias al minut 75, però Wolfgang Ingwersen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Flavio Celis de sucias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.