Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103910

Amistoso (Int.) 731103910 Información oficial sobre el partido 731103910 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 6 - 1 Atletico Santa Giulia Alineación oficial del equipo 'Atletico Santa Giulia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico Santa Giulia Alineación oficial del equipo 'Atletico Santa Giulia' en el partido
Tiene bastante suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rechaos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RFC contenien la respiració mentre en Daniel Olar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RFC. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dave Hyde xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Prieto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a RFC.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del RFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Ángel Cosatabella, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, RFC va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alberto Prieto, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): RFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Prieto va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Olinto Ahrens es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Atletico Santa Giulia

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Atletico va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mirko Piemontese la va transformar en el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Aitor Erruarte va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 11, i va passar la pilota a Nicola Bacigalupo, però aquest no va encertar a marcar.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Olar es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Marco Diomaiuta? Un error clamorós seu va donar a Dave Hyde una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Fabio Nicolai no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Aitor Erruarte va ser clau en la jugada d'atac de Atletico al minut 74, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nicola Bacigalupo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.