Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103654

Amistoso (RC) 731103654 Información oficial sobre el partido 731103654 en Hattrick

25.04.2024 00:50:00

ACIREMA Alineación oficial del equipo 'ACIREMA' en el partido 1 - 2 JAG FC Alineación oficial del equipo 'JAG FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ACIREMA Alineación oficial del equipo 'ACIREMA' en el partido 2 - 0 JAG FC Alineación oficial del equipo 'JAG FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACIREMA

Goles Goles

  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va premiar ACIREMA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Scott Sciberras va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Carlos Mario Perea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ACIREMA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ACIREMA, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En José Alberto Valenciano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

JAG FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mauricio Montaña per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 115 Minuto 103 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fred Boudier de JAG va fer un bon esprint per escapar-se de Scott Sciberras i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Toni Castejón de JAG va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Sossa de JAG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.