Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103636

Amistoso (Int.) 731103636 Información oficial sobre el partido 731103636 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

Talvisillan Toverit Alineación oficial del equipo 'Talvisillan Toverit' en el partido 3 - 1 FC Dokussen Alineación oficial del equipo 'FC Dokussen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Talvisillan Toverit Alineación oficial del equipo 'Talvisillan Toverit' en el partido 1 - 1 FC Dokussen Alineación oficial del equipo 'FC Dokussen' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talvisillan Toverit

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Florin-Radu Murvai va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Talvisillan.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Konstantin Terziyski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Thys Nyst la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Talvisillan va aconseguir el 3 - 1 quan Diagur Areiltza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Talvisillan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Agustín Vana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Talvisillan, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thys Nyst va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Talvisillan ho intentava per la dreta per mitjà de Mikko Järviaho, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Talvisillan van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 78 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Luc Brinkkemper no va ser gens encertat.

FC Dokussen

Goles Goles

  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Richard Mbikay arribés a peus de Hakan Perrin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dokussen el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dokussen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hakan Perrin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Richard Mbikay va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Minay Mazhitov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dokussen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Hakan Perrin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Dokussen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Liroy Milo va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Siemon Wildeman de Dokussen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.