Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103469

Amistoso (Int.) 731103469 Información oficial sobre el partido 731103469 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Mercenarii Banatului Alineación oficial del equipo 'Mercenarii Banatului' en el partido 5 - 2 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mercenarii Banatului Alineación oficial del equipo 'Mercenarii Banatului' en el partido 0 - 2 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mercenarii Banatului

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nils-Maximillian Ahrendt ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mercenarii es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mercenarii va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Mihai-Mircea Budea, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): El Mercenarii era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Aurel Vizante va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Mercenarii van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Sorin Simniceanu.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Maximilian Nowack va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mercenarii, al minut 80. El marcador va canviar a 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nils-Maximillian Ahrendt de Mercenarii va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aurel Vizante que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anthony Roberts de Mercenarii es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Grossime de Mercenarii es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joan Grossime va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

AlcobendasGP

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Agapito Nuño Alvar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Als 42 minuts de partit, Antonio Calahorro de AlcobendasGP va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Agapito Nuño Alvar de AlcobendasGP, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Guillermo Mendoza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florin-Constantin Beca va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Mourad El-Amrani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Agapito Nuño Alvar va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Agapito Nuño Alvar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Mendoza.