Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103308

Amistoso (Int.) 731103308 Información oficial sobre el partido 731103308 en Hattrick

24.04.2024 08:00:00

SPONGEBOB SK Alineación oficial del equipo 'SPONGEBOB SK' en el partido 5 - 1 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SPONGEBOB SK Alineación oficial del equipo 'SPONGEBOB SK' en el partido 4 - 0 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPONGEBOB SK

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yiğit Yükselen de SPONGEBOB aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Corrado Paggi va augmentar l'avantatge de SPONGEBOB a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SPONGEBOB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Corrado Paggi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de SPONGEBOB van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Corrado Paggi augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Corrado Paggi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 75 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): SPONGEBOB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Corrado Paggi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Claudio Martín Santandrea.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El SPONGEBOB ho intentava per la dreta per mitjà de Rui Rijo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mehmet Selim Elmadağ de SPONGEBOB va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Rui Rijo de SPONGEBOB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic de Oriñón

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Athletic va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Daniel Santisteban va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 41, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Aldo Miralles.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Aldo Miralles va deixar a Corrado Paggi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aldo Miralles va ridiculitzar a en Corrado Paggi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Athletic va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Rafael Elosúa no va poder controlar.