Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103157

Amistoso (Int., RC) 731103157 Información oficial sobre el partido 731103157 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

yerba Alineación oficial del equipo 'yerba' en el partido 4 - 0 F.C. Rumeni Koper Alineación oficial del equipo 'F.C. Rumeni Koper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yerba Alineación oficial del equipo 'yerba' en el partido 2 - 0 F.C. Rumeni Koper Alineación oficial del equipo 'F.C. Rumeni Koper' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yerba

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luigi Cimignolo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del yerba se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Luigi Cimignolo de yerba va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): yerba va obtenir un penal al minut 49, que va llançar a la perfecció Darío Ricardo Carrizo. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan yerba va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luigi Cimignolo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Armando Valdés Velázquez del yerba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Ubiña va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luigi Cimignolo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Efim Poshekhonov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de yerba.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Efim Poshekhonov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alejandro Martín Yrigoyen de yerba va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

F.C. Rumeni Koper

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jani Balažič de Rumeni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.