Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103079

Amistoso (Int., RC) 731103079 Información oficial sobre el partido 731103079 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

DZIABUSIE Alineación oficial del equipo 'DZIABUSIE' en el partido 1 - 2 Bobys Team Alineación oficial del equipo 'Bobys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DZIABUSIE Alineación oficial del equipo 'DZIABUSIE' en el partido 4 - 2 Bobys Team Alineación oficial del equipo 'Bobys Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DZIABUSIE

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Després de 37 minuts de partit, Przemysław Okulus igualava per DZIABUSIE en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Pafnucy Jesień va estar a punt d'empatar per a DZIABUSIE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Reinhard Adametz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Brandán Eiro de DZIABUSIE va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Przemysław Okulus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Wai Bi va ser clau en la jugada d'atac de DZIABUSIE al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Brandán Eiro, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): DZIABUSIE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pafnucy Jesień va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Reinhard Adametz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dawid Żelazowski de DZIABUSIE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bobys Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jozef Strečko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bobys.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ronan Lanier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 80 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 80 la va desaprofitar Loukas Alexiou de Bobys, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loukas Alexiou de Bobys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.