Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731103053

Amistoso (Int.) 731103053 Información oficial sobre el partido 731103053 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

FC Potkupalloseura Alineación oficial del equipo 'FC Potkupalloseura' en el partido 3 - 0 Jugueteria Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Jugueteria Manchatoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Potkupalloseura Alineación oficial del equipo 'FC Potkupalloseura' en el partido 2 - 0 Jugueteria Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Jugueteria Manchatoys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Potkupalloseura

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tyler Martone al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al FCPPS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 130 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11 en Tyler Martone va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Als 66 minuts, Tyler Martone va ampliar l'avantatge de FCPPS amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 赖 (Lai) 兴康 (Xingkang) de FCPPS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Markus Outila gairebé va marcar per a FCPPS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Matias Sarva va ser clau en la jugada d'atac de FCPPS al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tyler Martone, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Jugueteria Manchatoys

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Ortega Alvarado de Jugueteria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.