Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102828

Amistoso (Int.) 731102828 Información oficial sobre el partido 731102828 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

Black Rodents Alineación oficial del equipo 'Black Rodents' en el partido 4 - 3 Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Rodents Alineación oficial del equipo 'Black Rodents' en el partido 3 - 0 Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Rodents

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Rodents, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Zachi Parasol per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Zachi Parasol va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Valerio Sambusiti, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Valerio Sambusiti arribés a peus de Bořivoj Knoll, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rodents el 3 - 1.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el Rodents va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Udo Meusburger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Rodents per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stefán Atli Brynjólfsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Udo Meusburger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Zachi Parasol gairebé va marcar per a Rodents des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Zachi Parasol va marxar per velocitat al minut 62 i va fer una passada de la mort a Bořivoj Knoll, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bořivoj Knoll de Rodents es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.

Stade Rennais des Boss

Goles Goles

  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rennais eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 51, Didier Lagrénée va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Rennais sabia com jugar al contraatac, i al minut 60, Didier Lagrénée va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 2.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jean-Alain Meignen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Rennais va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rennais, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Dan Lotrean va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rennais van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gerolf Roose, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jean-Alain Meignen sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Didier Lagrénée de Rennais va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.