Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102820

Amistoso (Int.) 731102820 Información oficial sobre el partido 731102820 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

Räisälän Pallo Alineación oficial del equipo 'Räisälän Pallo' en el partido 1 - 3 falta de ar fc Alineación oficial del equipo 'falta de ar fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Räisälän Pallo Alineación oficial del equipo 'Räisälän Pallo' en el partido 2 - 1 falta de ar fc Alineación oficial del equipo 'falta de ar fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Räisälän Pallo

Goles Goles

  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): En Jukka Hanski va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Räisälän per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Joni Kalliokorpi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikodemus Ruuskanen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Detmar Mattschull hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Räisälän enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

falta de ar fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a falta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gilnei Senise.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rui Castro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Isaías Tardioli, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): falta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Jorge Salvador Santos va quedar-se sol davant el porter Jari Järvenoja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rui Castro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marcos Calderón va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.