Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102667

Amistoso (Int., RC) 731102667 Información oficial sobre el partido 731102667 en Hattrick

23.04.2024 20:25:00

Nastaset Alineación oficial del equipo 'Nastaset' en el partido 5 - 3 MALIGÁN Alineación oficial del equipo 'MALIGÁN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Nastaset Alineación oficial del equipo 'Nastaset' en el partido 8 - 1 MALIGÁN Alineación oficial del equipo 'MALIGÁN' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastaset

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 12 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antti Ordning llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Risto Kariniemi de Nastaset va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Nastaset van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Erkal Rebi.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nastaset contenien la respiració mentre en Erkal Rebi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Toni Stenius es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Erkal Rebi va rematar alt.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sigvard Myrberg, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

MALIGÁN

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 21 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dulat Zholdasov.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Patrik Jakab que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 139 Minuto 55 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dulat Zholdasov van servir per superar a l'últim defensor, en Denis Bodrenko. Tot va acabar amb el 3 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de MALIGÁN cantant "Dulat Zholdasov selecció!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Patrik Jakab de MALIGÁN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Patrik Jakab de MALIGÁN es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.