Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102527

Amistoso (Int., RC) 731102527 Información oficial sobre el partido 731102527 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Pro Vercelli Team Alineación oficial del equipo 'Pro Vercelli Team' en el partido 6 - 3 ViriatoSLB_2 Alineación oficial del equipo 'ViriatoSLB_2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pro Vercelli Team Alineación oficial del equipo 'Pro Vercelli Team' en el partido 4 - 0 ViriatoSLB_2 Alineación oficial del equipo 'ViriatoSLB_2' en el partido
Tiene suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pro Vercelli Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bogdan Rusen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vercelli empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Lucas Azard de Vercelli, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Vercelli va ser Ezio Buchignani.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Vercelli va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alessandro Maria Buonomo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucio Gasbarri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Vercelli.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bogdan Rusen va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alessandro Maria Buonomo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Haşim Alsoy va poder marcar per a Vercelli en un servei de cantonada picat per en Lucio Gasbarri quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Bogdan Rusen gairebé va marcar per a Vercelli des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alessandro Maria Buonomo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Alessandro Maria Buonomo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Ezio Buchignani de Vercelli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ViriatoSLB_2

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, ViriatoSLB_2 es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paulo Flor es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 36 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de ViriatoSLB_2. Yamin Davletov el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ViriatoSLB_2 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adam Rutana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, José De Lima de ViriatoSLB_2 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.