Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102512

Amistoso (Int., RC) 731102512 Información oficial sobre el partido 731102512 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Barboutsala Alineación oficial del equipo 'Barboutsala' en el partido 3 - 5 Chapecoense For Ever CF Alineación oficial del equipo 'Chapecoense For Ever CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barboutsala Alineación oficial del equipo 'Barboutsala' en el partido 2 - 2 Chapecoense For Ever CF Alineación oficial del equipo 'Chapecoense For Ever CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barboutsala

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barboutsala. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Pavlos Petridis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 del partit, el jugador Nestoras Aggeloudis de Barboutsala va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Stavros Epitropou va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ieremias Kagiasis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Dimitris Doulgerakis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barboutsala se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Yiorgos Danampasis va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Pavlos Petridis de Barboutsala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Akis Gargampikas de Barboutsala amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chapecoense For Ever CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Chape al minut 27. Axel Barabas va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Chape va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Axel Barabas la va transformar en el 1 - 2.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Benny Schaller que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 95, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Benny Schaller es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 107 (Gol por el centro): Al minut 107, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Benny Schaller va augmentar l'avantatge de Chape a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Chape creava perill des de la dreta al minut 66, però en Lefteris Epochidis, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Benny Schaller desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Axel Barabas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matías Más de Chape va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.